Projecten

Kalle is (mede)-initiator van verschillende projecten. Lees op deze pagina meer over komende en eerdere projecten.

Bach aan de Kromme Rijn 

De afgelopen jaren heeft Kalle elke zomer een muzikale wandeling rondom de muziek van Johann Sebastiaan Bach georganiseerd. Tijdens de wandelingen, die plaatsvinden in het prachtige natuurgebied ‘Amelisweerd’ nabij Utrecht, wordt er op verschillende plekken gestopt waarbij Kalle vertelt over de muziek en natuurlijk composities van Bach en anderen ten gehore brengt.

Marigold Trio & Marigold Piano Quartet

In de zomer van 2021 heeft het Marigold Trio tijdens het kamermuziekconcours van het Virtuoso&Belcanto Festival te Lucca (Italië) de eerste prijs “Luigi Boccherini” gewonnen. Sinds 2022 speelt het trio ook als pianokwartet in een nieuwe bezetting met pianist Mengjie Han.

Ainsi la nuit

Kalle was bij de Cello Biënnale 2016 de eerste winnaar van de Start-in-Splendorprijs. Hij kon in totale vrijheid een programma samenstellen en samen met bevriende musici uitvoeren in Splendor Amsterdam. –> lees verder.

‘Andere die Welt!’

Voor het voorjaar van 2023 staat het project ‘Andere die Welt!’ met zangers van De Nationale Opera en een kleine groep musici van LUDWIG op de planning. Het project bestaat uit muziek van Schönberg, ‘spoken word’, maar de musici zullen ook acteren. Bekijk alle speeldata in de agenda.