Bach aan de Kromme Rijn 2024 | 3 wandelingen en 2 concerten

Voor het vijfde jaar op rij zal Kalle muzikale wandelingen in het prachtige natuurgebied Amelisweerd organiseren. Uiteraard met de heerlijke muziek van Johann Sebastian Bach. En natuurlijk is er ook ruimte voor verhalen en vragen over muziek. De wandelingen zijn op vrijdag 9 augustus 19.00 uur, zaterdag 10 augustus 11.00 uur en zondag 11 augustus 11.00 uur. Reserveren kan via onderstaand formulier. De prijs voor de muzikale wandeling is 11,00 euro. Kinderen onder 12 jaar wandelen gratis mee.

DE WANDELINGEN ZIJN INMIDDELS UITVERKOCHT.

De start van de wandeling is bij Landhuis Oud Amelisweerd,
Koningslaan 9, 3981 HD Bunnik

De afgelopen zomers heeft Kalle al wandelingen met Bach georganiseerd op het landgoed Amelisweerd, maar dit jaar zal er ook Bach klinken binnen de (prachtige) muren van het landhuis. Op 27 juli zal hij samen met bajanist Robbrecht van Cauwenberghe twee keer een spannend en intens programma spelen. Voor wie het niet weet: een bajan is een Russische variant van de knopaccordeon.

Het concert begint met de stralende en feestelijke Sonate in G van Johann Sebastian Bach, oorspronkelijk geschreven voor viola da gamba en klavecimbel. Kalle zal de gambapartij op zijn cello spelen en Robbrecht de klavecimbelpartij op zijn bajan. Vervolgens spelen ze het intens religieuze werk ‘In Croce’ van de nog levende componiste Sofia Gubaidulina. De musici zullen dit bijzondere werk tijdens het concert nog extra toelichten.
Het concert sluiten ze af met lichtere werken van Biber, Takahashi en Piazzolla. Het publiek is uitgenodigd om na het concert nog iets te drinken en even na te praten.

De concerten zijn op 27 juli om 17.00 uur en 20.00 uur. De prijs voor deze bijzondere concerten is 17,50 euro. Dit is inclusief consumptie. Reserveren kan via onderstaand formulier.

DE CONCERTEN ZIJN INMIDDELS UITVERKOCHT.

De concerten vinden plaats in Landhuis Oud Amelisweerd,
Koningslaan 9, 3981 HD Bunnik.