Bach aan de Kromme Rijn 2022

Na de succesvolle wandelingen van de afgelopen twee jaar organiseert Kalle deze zomer nieuwe wandelingen met muzikale intermezzo’s langs de prachtige rivier de Kromme Rijn nabij Utrecht. 

Dit jaar speelt Kalle de Eerste Suite van Johann Sebastian Bach voor solo cello en vertelt hij over deze Eerste Suite en ook over de andere composities die hij gaat spelen. Behalve Bach speelt hij dit jaar muziek uit de 20ste eeuw: composities van Claude Debussy en Zoltán Kodály. De wandelingen duren ongeveer een uur en een kwartier en starten bij Landhuis Oud Amelisweerd, Koningslaan 9, 3981 HD Bunnik. De prijs voor deze bijzondere wandeling is 11 euro (extra donaties zijn welkom). Kinderen tot en met 12 jaar wandelen gratis mee. Indien een wandeling vanwege slecht weer niet door kan gaan, komt er een vervangende datum.

Per wandeling kunnen 16 volwassenen deelnemen. Voor kinderen is er geen beperking. U kunt zich aanmelden voor deze wandeling door middel van het formulier op deze pagina. Als we uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u een verzoek tot betaling. Na ontvangst van uw betaling staat u definitief ingeschreven.

Aanvang wandelingen:
zaterdag 6 augustus om 11.00 uur – UITVERKOCHT
zondag 7 augustus om 11.00 uur – UITVERKOCHT
woensdag 24 augustus om 18.30 uur – UITVERKOCHT
donderdag 25 augustus om 18.30 uur
vrijdag 26 augustus om 18.30 uur  – UITVERKOCHT
zaterdag 27 augustus om 11.00 uur – UITVERKOCHT

    Selecteer de gewenste datum (verplicht)